Over ons

Dorpsoverleg Oet Ittervoort

Stichting Dorpsoverleg ‘Oet Ittervoort’ is in samenspraak met de burgers opgericht om de leefbaarheid in Ittervoort te bevorderen en te behouden.

Op dit moment bestaat het Dorpsoverleg uit 3 vaste bestuursleden met ieder een eigen aandachtsgebied. Naast het bestuur zijn en nog vele vrijwilligers actief.

Het doel van het dorpsoverleg is om de leefbaarheid en sociale betrokkenheid binnen het dorp te vergroten en de afstand tussen de lokale overheid enerzijds en de gemeenschap anderzijds door samenwerking te verkleinen. Hierbij is uw inbreng van groot belang!

meer info

Bestuursleden

Voorzitter

Anja Meijster

Mijn naam is Anja Meijster “ein echt Ittervoorts maedje” en sinds 01 januari 2024 de nieuwe voorzitter van Dorpsoverleg ‘Oet Ittervoort’. Ik ben geboren, getogen en nog altijd woonachtig in ons mooie dorp. Getrouwd met Laurens en werkzaam bij Aon als acceptant voor de groot zakelijke verzekeringsmarkt. Als Limburger ben ik (uiteraard) een echte Bourgondiër; ik vind het heerlijk om te koken en te tafelen met vrienden en familie. Daarnaast vind ik het leuk om te wandelen, lees ik graag en ben ik dol op dieren.
In mijn rol als voorzitter van Dorpsoverleg “Oet Ittervoort” wil ik uitdragen dat iedereen in dit dorp ertoe doet, dat iedereen zichzelf mag zijn, iedereen erbij hoort en iedereen kan meedoen.

Secretaris

Cindy De Renett

Geboren en getogen in Ittervoort en sinds 2021 actief in het Dorpsoverleg. Begonnen als lid van de team Marketing & Communicatie gevolgd door de team Evenementen. Door nieuwe uitdagingen aan te gaan in Ittervoort en nieuwe evenementen en uitingen te introduceren, wil ik een bijdrage leveren en laten zien dat Ittervoort een levendig dorp is. In 2022 ben ik afgestudeerd als Food Innovator (HAS Hogeschool) en werk nu bij De Bisschopsmolen als Coördinator van GrainLabs. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met muziek (gitaar, drummen), naar concerten gaan, sociaal bezig zijn en mijn kennis over voeding vergroten.

.

Penningmeester

Léon Tonnaer

Geboren en getogen in Thorn. Sinds 2017 woonachtig in Ittervoort. Samenwonend met vriendin Yulissa en sinds 22-12-23 met onze dochter Yúlia. In 2022-2023 voorzitter van Dorpsoverleg Oet Ittervoort en nu verder als Penningmeester. Werkt als Energieprestatie en bouwfysisch adviseur bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en heeft daarnaast een eigen Architectenbureau Atelier Tonnaer.
Houdt van hardlopen (marathons), creativiteit en muziek (euphonium).
Contact

Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen. Berichten worden op werkdagen binnen 24 uur verwerkt.